Маникюр

Оформяне на ноктите, почистване на кутикулите, полиране на нокътната плочка до блясък, масаж на ръцете с ексфолиращ продукт, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.

Оформяне на ноктите, почистване на кутикулите , лакиране с обикновен лак, изсушаващ продукт за лака, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.

Премахване на стария гел лак, оформяне на ноктите , почистване на кутикулите, лакиране с гел лак, масаж на ръцете с ексфолиращ продукт, хидратиране и подхранване на кожата с олио и крем.

Включва базов маникюр.

Сваляне на гел лака, оформяне на ноктите , почистване на кутикулите, нанасяне на гел,  лакиране с гел лак, масаж на ръцете с ексфолиращ продукт, хидратиране и подхранване на кожата с олио и крем.

Ноктопластика

Изграждане с акригел.
Офoрмяне на ноктите , почистване на кутикулитe, изграждане с форми, оформяне, лакиране с гел лак, масаж на ръцете с ексфолиращ продукт, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем .

Сваляне на гел лака , оформяне на изградените нокти, пoчистване на кутикулите, нанасяне на акригел, лакиране с гел лак, масаж на ръцете с ексфолиращ продукт, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.
* В цената на поддръжката се включва изграждане на до 2 счупени нокътя.

* включва базов маникюр
Сваляне на изкуственото покритие, оформяне на ноктите, почистване на кутикулите, полиране на ноктите до блясък, масаж на ръцете с ексфолиращ продукт, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.

Сваляне на изкуственото покритие, оформяне на ноктите, почистване на кутикулите, нанасяне на обикновен лак, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.

Сваляне на изкуственото покритие, оформяне на ноктите, почистване на кутикулите, нанасяне на гел лак, масаж на ръцете с ексфолиращ продукт, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.

Педикюр

Потапяне на стъпалата в релаксиращи и ароматни соли, нанасяне на омекотяващи продукти на кожата, оформяне на ноктите, почистване на кутикулите, премахване на мъртвата кожа с пила, полиране на ноктите до блясък, масаж с ексфолиращ продукт, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.

Потапяне па стъпълата в релаксиращи и ароматни соли, нанасяне на омекотяващи продукти на кожата , оформяне на ноктите, почистване на кутикулите, премахване на мъртвата кожа с пила, масаж с ексфолиращ продукт, лакиране с обикновен лак, изсушител за лак, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.

Потапяне на стъпалата в релаксиращи и ароматни соли, нанасяне на омекотяващи продукти на кожата, оформяне на ноктите, почистване на кутикулите, премахване на мъртвата кожа с пила, масаж с ексфолиращ продукт, лакиране с гел лак, подхранване и хидратиране на кожата с олио и крем.